Kattbloggen

Kattbloggen

Om Kattbloggen

Denna blogg kommer handla om katterna först och främst. Sen kommer det säkert dyka upp andra saker, varför begränsa sig =)

TCC

KatternaPosted by S*LaSadie Sun, November 06, 2011 13:41:25
Igår var jag och Pierre på Top Cat Clubs utställning i Stockholm tillsammans med Ruso och Custer. Jenny och Daniel var även med med sina två Miami och McKenzie.

Just hemkomna från USA och jag var/är sjuk så var man lagom pepp dagen innan. Inte hunnit bada katterna eller fixat, klippt klorna var det man hade gjort innan *s* Men men, det skulle få gå i alla fall. Somnade faktiskt ganska tidigt pga att jag var sjuk samma sak med Pierre som kan somna när som nästan så när vi gick upp vid sex så var man ganska pigg och redo för en lång dag i en lokal med massor av katter och människor.


Så vi var redan 8.30 när de öppnade och kånkade väskor och katter till våra platser och satte upp burskynke, tryckte in katterna och sen var det bara att vänta på vår tur.


Det var trångt vid domarborden och man fick armbåga sig fram till ens domare. Ruso var den som var först ut! Hon fick en jättebra bedömning av domaren, EX1, lite lätt om man inte har en motståndare MEN det som var bäst var att hon fick komma tillbaka till nomineringen =D


Custer var den som fick bedömning efter det, han fick bra med av sin domare men fick kritik för hans päls... Han är ett pälsmonster och skulle må bra av ett bad och lite mindre päls =D Men det får vi fixa till nästa gång. Han blev ex 2. Hade vart svårare enligt domaren att döma om han hade fått rätt fix.


Sen var det lite stress, Ruso gick upp för nom samtidigt som Miami var uppe så missade Miamis den bedömningen, där hon fick sitt andra CAP


Ruso fick sin nom mot en söt sibir. Jag blev suuuuuperglad =D Miami fick sitt andra CAP och Kenzie blev ex3. Hennes öron måste verkligen åker ner på knoppen...


Efter bedömningarna var över skedde det en lååång väntan till panelen där Ruso skulle visa upp sig för en sista gång. Alldeles för lång väntan :P Men även om Margona fixade med Ruso's päls så fick hon ingen röst men är sååå glad för hur hon uppförde sig.


Allt var klart vi sju och trötta människor med katter åkte hem till Västerås, stupade i säng *haha*

  • Comments(0)//blogg.lasadie.com/#post61