Kattbloggen

Kattbloggen

Om Kattbloggen

Denna blogg kommer handla om katterna först och främst. Sen kommer det säkert dyka upp andra saker, varför begränsa sig =)

Fargo

KattungarPosted by S*LaSadie Thu, May 26, 2011 03:21:43
Fargo Fargo Fargo... min vackra svartsmoke, min andra pojkvän... han är en charmör med överskottsenergi och bus. När han föddes näst sist i kullen så såg det faktiskt lite alienaktigt ut. Han spretade med tassarna i fostersäcken som fortfarande var kvar och det var väldigt... läskigt :) Men ut kom han och efter det så har man hört honom tell us all about it!


Han har vart en som alltid vart med men inte utmärkt sig så himla mycket heller, det gjorde Ashley, Roscoe och McKenzie istället. Men han har alltid varit där och med i deras upptåg. Han var såklart med i topp tre i viktligan och var inte sen med att äta riktig mat heller. Fargo är annars en lite pip-Olle, hela tiden var det nått om han fick lämna mamma utan hans tillåtelse. Sen fortsatte gnället på ett charmigt sätt :) Han kan sätta sig och kolla på en och få fram ett par pipjamningar. Som om han bara vill uppmärksamma att han är i närheten :)


Men man missar inte att han är i närheten i alla fall... grabben har fått en liten ovana att nafsa en i hälsenorna om man inte lägger upp maten tillräckligt snabbt samt att han hoppas på ens fötter i sängen... piiiuuu... han har en fotfetisch som sina morbröder hade när de var små.


Men samtidigt som han rusar omkring och busar med allt och alla så är han världens mysigaste kille. Han är ofta den som kommer och lägger sig bredvid en i sängen och somnar tillsammans med en. Gärna på benen, har vaknat flera gånger av att ha alldeles för varma fötter... då har det varit Fargo som har legat på dem.


Utseendemässigt tycker jag att han är jättesnygg! Vacker färg och vacker huvud. Inte samma nyans som Ashley som hade mer utvecklad smoke men det kommer nog :) Han har bra öron och tycker att placeringen är okej, känns lite högt just nu med det kommer ändras tror jag. Han har inte samma bastanta kroppsbyggnad som Custer utan är längre och högre. Bra stomme har han med. Han kommer alltid vara min andra pojkvän <3

  • Comments(0)//blogg.lasadie.com/#post59